05 February 2014

DIY Valentine's Day decoration | Valentin-napi dekoráció


So Valentine's Day is around and I tought I will make a few posts in connection with that. The first one is two decoration ideas . Both of the projects are very easy and quick to do.

A Valentin-nap már közeledik, ezért gondoltam, hogy a következő néhány bejegyzést e témával kapcsolatban fogom elkészíteni. Az első egy dekorációs ötlet, vagyis kettő. Nagyon könnyű és gyors őket elkészíteni.


1.


Tools: mason jar, red cardboard, smaller doily, ribbon, scissors, glue and pencil.

How to: Draw a heart on the cardboard and cut it out. Stick the heart to the doily with the glue. Place them on the jar and fiw them in place with a ribbon around the jar. Tie a bow and it's done.

Eszközök: befőttes üveg, piros kartonpapír, kisebb tortacsipke, szalag, olló, ragasztó és ceruza.

Elkészítés: Rajzolj egy szívet a kartonpapírra, és vágd ki. Ragaszd a szívet a tortacsipkéhez. Helyezd el őket az üvegen és rögzítsd egy szalaggal, mellyel körbe fogod az üveget. Köss egy masnit, és kész is.

2.


Tools: mason jar, twine, red and pink cardboard, scissors, glue gun and pencil.

How to: Draw hearts both on the red and the pink cardboard and cut them out. Twist the twine around the jar and tie the two ends. Stick the hearts on to the twine with the glue gun.

Eszközök: befőttes üveg, madzag, piros és rózsaszín kartonpapír, olló, ragasztópisztoly és ceruza.

Elkészítés: Rajzolj szíveket a piros és a rózsaszín kartonpapírra is, majd vágd ki őket. A madzagot többször tekerd körbe az üvegen, és végül kösd össze a két végét. A ragasztópisztoly segítségével ragaszd a szíveket körbe a madzagon.


Love,

4 comments:

  1. So simple but so pretty! I love this. And the best part is you can even reuse the jars for other things after Valentine's Day is over if you want to.

    Katie | https://affordableblinds.com/

    ReplyDelete
  2. Selection of an appropriate boiler system along with the proper setup of the same seems to be a hectic task. There are a number of vendors and a number of features that every product contains. Detached accessory dwelling units

    ReplyDelete

@niksboxblog