20 February 2014

DIY Pocket Warmer| Zsebmelegítő


This can be a very useful accessory on cold, winter days. The name is a little misleading, because it not only warms up the pocket but the hands too. :) They say that the cold is harmful for cellphones, so this can protect them from cold and damp. We make two of them, one for each pockets.

Hideg, téli napokon jól jöhet ez a kedves kis kiegészítő. A neve kicsit félrevezető, ugyanis nem csak a zsebet, hanem azzal együtt a kezeket is melegíti. :) Azt mondják, a hideg árt a mobiltelefonoknak, így arra is jó, hogy megvédje őket a hűvöstől és a párától. Kettőt készítünk, egyet-egyet mindkét zsebbe.Tools: felt (or flannel), scissors, pencil, thicker thread, needle, cone and rice.

Eszközök: filc (vagy flanel), olló, ceruza, vastagabb cérna, tű, tölcsér és rizs.

How to: Draw 4 hearts on the felt and cut them out. Sew together two of them, but before you finish leave a little hole out. We will fill the heart with the rice trough this hole with the help og the cone. After that finish the sewing. And it is done. Repeat it with the other heart. It looks even nicer if you sew it with a sewing machine.

Hogyan: Rajzolj 4 szívet a filcre és vágd ki őket. Varrj össze kettőt, de mielőtt a végére érnél, hagyj ki egy kis lyukat. Itt fogjuk a rizst beletölteni a szívbe a tölcsér segítségével. Amikor ez kész, fejezd be a varrást. És kész is. Ismételd meg a másik szívvel is. Még jobban néz ki, ha varrógéppel varrjuk.


Put them into the microwave for 30 seconds. It will hold the warmth very well. But BE CAREFUL!

Tedd be őket a mikróba 30 másodpercre. Nagyon jól tartják a meleget. De LÉGY ÓVATOS!


And they can go into our pockets to keep our hands warm.

És már mehetnek is a zsebekbe, hogy melegen tartsák a kezeinket. 

Love,

4 comments:

  1. Mot találtam csak rá erre az édes DIY-ra, nagyon tetszik maga az ötlet és a képi illusztrációk is! Azért külön plusz pont jár, hogy az egész két nyelven van, le akalappal:)
    I just found this cute DIY and I really like the concept of it and the illustrations for the instructions as well! And of course it is a huge plus that this whole blog is billingual well done :)

    ReplyDelete

@niksboxblog