23 March 2017

Spring revival | Tavaszi megújulás

spring revival tavaszi megújulás


I can not even express how happy I am for this nice, beautiful weather. Finally Spring is here. Finally it's not all bare. Finally I do not have to wear thousands of layers to protect myself from the cold. Finally it is not already dark in the afternoon. Finally. Winter is my least favorite season, that's why I have been waiting for nicer weather so badly. It is so great to take a long walk, to have ice cream, to enjoy the warmth of the Sun, to sit on my balcony, to stop admiring blooming trees. The past few month wasn't easy spiritually either, but everything is much better now. I feel like I'm going through a rebirth as nature is. 

This revival shows itself in many areas: in my faith, in my soul, in my mindset, in my friendly relationships, in my desires, in my motivation and in other different parts of my life. I feel inspired.

I would like to be more presented on my blog, too. I know that one post per week is quite a few, so I try to publish more frequently. I have to test what works for me in the following period, but I am planning 2 or 3 posts a week. Beside my favorite outfits, DIY ideas and beauty tips, I would like to share more personal experiences and thoughts with you.

What are your plans for Spring?

____

Elmondani sem tudom, mennyire boldoggá tesz ez a kellemes, szép idő. Végre itt a tavasz. Végre nem minden olyan kopár. Végre nem kell ezernyi réteget magamra húznom, hogy ne fázzak. Végre nem sötétedik be már délután. Végre. Az összes évszak közül a telet kedvelem a legkevésbé, ezért nagyon vártam már a jobb időt. Olyan jó nagyokat sétálni, fagyizni, élvezni a meleg napsütést, kiülni a teraszra és megállni egy-egy virágzó fát megcsodálni. Az utóbbi néhány hónap lelkileg sem volt könnyű, de most minden sokkal jobb. Úgy érzem, a természettel együtt én is újjá születek. 

Ez a megújulás sokféle területen megnyilvánul: a hitemben, a lelkemben, a gondolkozásomban, a baráti kapcsolataimban, a vágyaimban, a motivációimban és még sok más aspektusában az életemnek. Inspiráltnak érzem magam.  

Szeretnék többet jelen lenni a blogomon is, Már régóta érzem, hogy kevés a heti egy bejegyzés, ezért megpróbálok gyakrabban posztolni. A következő időszakban még ki kell tapasztalnom, hogy miként a legmegfelelőbb, de heti kettő-hármat tervezek. A kedvenc outfitjeim, DIY ötleteim és szépségápolási tippjeim mellett, még több személyes élményt és gondolatot szeretnék megosztani veletek.

Nektek milyen terveitek vannak tavaszra?


Love,

6 comments:

  1. Már nekem is olyan tavaszias érzésem van, ma már szinte nyárias idő volt. (-: Én kíváncsian fogom várni a több posztot! Még ha ritkán is írok, de nagyon kedvelem a blogodat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Myrkky! Köszönöm szépen, nagyon jól esnek a szavaid. Bearanyoztad a napomat! :D :*

      Delete
  2. Mindig öröm látni, ha új posztod jelenik meg, így az, hogy még gyakrabban tervezel írni, én csak díjazni tudom! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon köszönöm Krisztina <3 Nagy öröm ez számomra. :D

      Delete
  3. Hajrá az új posztokkal ;) a rendszeresség nálam is probléma, a blogot ezer más dolog szorította háttérbe. Egyébként szerintem minden évszaknak megvan a maga varázsa, és mindegyikben meg kell találni, ami boldoggá tesz: sosem értettem, hogy télen miért csodálkoznak az emberek, hogy hideg van, nyáron meg, hogy meleg van :D Ez egy nagy körforgás és így a jó. Mondjuk a tavaszt én kevésbé szeretem, mert a melegfrontra durva migrénjeim vannak, e ez már az egyéni szocproblémám. Az viszont tetszik, amikor kiülök a teraszra és érzem a friss levegőt az arcomon :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi :) Sajnálom, hogy ilyen érzékeny vagy a frontra, remélem, azért jól érzed magad! :)
      Persze, minden évszaknak megvan a maga szépsége, én mégis örülnék, ha mindig tavasz-nyár lenne :P :D

      Delete

@niksboxblog