08 February 2016

Fifi Lapin

Fifi Lapin


If someone asked me which one is my favourite blog, it would be quite difficult to answer because I follow many great sites. But Fifi Lapin is listed among the first for sure. I read it for a long time. This is a very special and unique blog because it's about a fashion enthusiast bunny. The (unknown) author hides behind the character of Fifi, and draws the outfits from the runway on her. I love fashion illustration, so I've fallen in love with 'the world's most stylish bunny' immediately. It may look a bit childish at first sight but it is very serious in style.

Ha valaki megkérdezné, melyik a kedvenc blogom, nehéz lenne rá válaszolni, mert sok színvonalas oldalt követek. De az biztos, hogy Fifi Lapin az elsők között szerepel. Már évek óta olvasom. Ez egy nagyon különleges és egyedülálló blog, mert egy divatmániás nyusziról szól. Az (ismeretlen) író Fifi karaktere mögé bújva alkot, többnyire a kifutókon előforduló szetteket rajzolja a nyúlra. Nagyon szeretem a divatillusztrációkat, így a 'világ legstílusosabb nyuszija' rögtön belopta magát a szívembe. Elsőre kicsit gyerekesnek tűnik a dolog, pedig a stílus terén nagyon is komoly.

Fifi Lapin collection

Pimkie launched a Fifi Lapin collection in Spring 2011, which I saw in the store but did not buy anything. I saw this t-shirt on my friend, Edina recently, and after I raved a lot about how much I love this figure, she gave it to me. Isn't she sweet?

A Pimkie 2011 tavaszán kiadott egy Fifi Lapin kollekciót, amit akkoriban -úgy emlékszem- láttam is az üzletükben, de nem vettem semmit. Nemrég viszont egy kedves kis barátnőmön, Edinán megláttam ezt a pólót, és miután hosszasan áradoztam, hogy mennyire szeretem a figurát, nekem adta. Hát nem édes?

Fifi Lapin t shirt

Fifi Lapin book

I've been looking for 'The Wonderful World of Fifi Lapin' (2010) book for a long time to find a reasonable price and free shipping. Finally I have found a super webshop called Better World Books. You can find books mostly in English on this site. They sell used books too, that's how I bought this book, because this way it was half of the original price. Shipping took almost a month but it was free. If I want to buy a foreign book again, I will definitely order from them.

A 'The Wonderful World of Fifi Lapin' (2010) könyvet sokáig keresgéltem a neten, hogy jó áron, lehetőleg postaköltség nélkül rendelhessem meg. Végül találtam egy szuper oldalt, a Better World Books webshopot. Az oldalon többnyire angol nyelvű könyvek találhatóak (magyarul nem is jelent meg ez a könyv). Használt könyveket is lehet kapni náluk, én is így vásároltam ezt, ugyanis így az eredeti ár feléért sikerült megszereznem. A szállítás majdnem egy hónapba telt, viszont ingyenes volt. Ha legközelebb idegennyelvű könyvet keresek, biztos tőlük rendelem majd.

Fifi Lapin What shall I wear today?

Fifi Lapin style secrets

This book contains a lot of drawings of Fifi wearing fashionable outfits. It is filled with style secrets, advices and interesting ideas. I think it is an inspiring reading for fashion lovers. I like to read books in this topic, so sometimes I will share a few here, on my blog as well.

A könyv sok rajzot tartalmaz Fifiről, különböző divatos szettekben. Egyébként pedig tele van stílus tanácsokkal, trükkökkel, érdekes ötletekkel. Szerintem nagyon inspiráló olvasmány a divat iránt érdeklődők számára. Én szívesen olvasok ilyen témájú könyveket, ezért néha elő fog még kerülni egy-egy ilyen itt, a blogon is.

Fifi Lapin & me

Love,

2 comments:

  1. Szia! :) Nem rég találtam a blogodra, és nagyon kellemesnek tartom :) Könnyed, és a stílusoddal is teljes mértékben tudok azonosulni :) Elképesztően jó szemed van hozzá, hogy megtaláld a kincseket a turiban! Irigyellek is érte! Nagyon szívesen látnék még outfit postokat, azok tetszenek a legjobban. Egyszerűen oda és vissza vagyok a stílusodért! :) Csak így tovább!

    Laura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Laura! Köszönöm, hogy leírtad ezeket! Sokat jelent a számomra, hogy értékesnek találod a blogomat! :) Igen, nekem is az outfit postok a kedvenceim, szeretnék minél többet készíteni! Mégegyszer köszönöm, hogy bearanyoztad a napomat! :D

      Delete

@niksboxblog