17 July 2015

Jewellery Haul | Ékszer szerzemények


I discovered Born Pretty Store recently, from where you can order different nick-nacks (jewelry, makeup, hair accesories and many other things) for a really good price and they ship for free as well. They were very nice to let me choose a few items as a gift. My baubles arrived within two weeks. I do not say it was easy to choose from all the beautiful things but finally these three became my favourites.

Nemrég ismerkedtem meg a Born Pretty Store oldallal, ahol mindenféle csecsebecsét (ékszerek, smink, hajdíszek és sok más) lehet rendelni olcsón, ráadásul ingyenes a postázás is. Nagyon rendesek voltak, mert választhattam néhány dolgot ajándékba, ami két héten belül meg is érkezett. Nem mondom, hogy könnyű volt választani a rengeteg szebbnél szebb holmi közül, de végül ez a három lett a kedvencem.

Earcuff | Füldísz

($2,53) LINK
I have been watching these kind of jewellery for a long time. My ears are not punched so I wear clips earrings for special occasions. So this shape is perfect for me. And I can not resist pearls. 

Már régóta szemeztem az ilyen füldíszekkel. Nincs kilyukasztva a fülem, klipszes fülbevalókat szoktam alkalmakra feltenni, ezért ez a kialakítás pont megfelelő. A gyöngyöknek meg úgysem tudok ellenállni. 


Bracelet | Karkötő

($1,99) LINK
Pearls again. I adore delicate, thin jewelry recently because they are classy and match my style. This bracelet is a bit loose on my wrist so I will take off a few link. 

És megint gyöngy. Mostanában a nagyon finom, vékony ékszerek tetszenek, mert ízlésesek és jól illenek a stílusomhoz. Ez a karkötő még a legkisebb állásban is kicsit bő a csuklómra, úgyhogy egy-két láncszemet majd le kell vennem róla. 

Necklace | Nyaklánc

($1,99) LINK
Finally I got this double necklace. I love the modern minimal design, however it seemed a bit thinner on the pictures. Dispite of that I am very pleased with these products. 

Végül ezt a kétsoros nyakláncot kaptam. A modern, minimál dizájn fogott meg benne, bár a honlapon látott kép alapján kicsit vékonyabb láncra számítottam. Ezt leszámítva elégedett vagyok a termékekkel.

Jewelry on me | Az ékszerek rajtam


If you want to order, use my code (NOTT10) to get 10% discount from the already low prices. :)

Ha szeretnél rendelni az oldalról, használd a kuponkódomat (NOTT10), hogy az amúgy is alacsony árakból további 10% kedvezményt kapj. :)

Love,

2 comments:

@niksboxblog