29 April 2015

Pictures of my life | April 2015

April was quite eventful for me, I had many programs and I traveled a lot. I love travelling and most of them were quite relaxing. I share my experineces with a few pictures.

Az április számomra elég mozgalmasan telt, rengeteg program volt és sokat utaztam. Nagyon szeretek utazni, ráadásul a kényeztető pihenésből is kijutott. Néhány életképpel osztom meg veletek az élményeimet.I was in Budapest five times this month. On one day we went to the Aquaworld in Budapest. It has many pools and slides - you can't be bored. There was a lot of peple (even on a weekday), and the tickets are more expensive, but we had a good time. I love spas especially the hot water pools.

Budapesten ötször is jártam ebben a hónapban, és egyik alkalommal az Aquaworld-be látogattunk el. Sokféle medencéje és csúszdája van - unatkozni nem lehet. Rengetegen voltak (pedig hétköznap mentünk) és a belépő is kicsit magasabb, de ezek ellenére sikerült kikapcsolódni. Nagyon szeretek fürdőzni, főleg a meleg vizes medencéket kedvelem.


We traveled to the Lake Velence a few weeks ago. We had a great relaxing day at the Velence Resort and Spa. There wasn't any crowd and the tickets were cheap. The weather was very nice almost like Summer, so we could swim in the outdoor pools too and I could sun-bath as well.

Néhány hete a Velencei-tóhoz utaztunk. A szabad strandtól nem messze található Velence Resort&Spa-ban relaxáltunk egy napot. Itt nem volt akkora tömeg, és a belépő is olcsó. Gyönyörű, szinte nyárias időnk volt, a kinti medencékben is pancsolhattunk, és még napozni is tudtam.


We were invited to friend's wedding last weekend. It was an interesting feeling because this was the first wedding we participated since our own. The reception was in The Aquincum Hotel in Budapest. The couple was beautiful, there was light mood and the meals were delicious.

Múlt hétvégén egy barátunk esküvőjére voltunk hivatalosak. Érdekes érzés volt, mert a sajátunk óta ez az első menyegző, amin részt vettünk. A vacsorát a budapesti The Aquincum Hotelben tartották. A pár gyönyörű, a hangulat jó, az ételek pedig nagyon finomak voltak.I wore this outfit for the wedding.

Az esküvőn ezt az outfitet viseltem, aminek minden darabja a Hádából származik. 


We spent the night in the hotel, in a really nice room. This was also the first time staying in a hotel since our honeymoon. We had buffet breakfast next morning with a wide range of variety. I think I have never eaten this much for breakfast before.

Az éjszakát a szállodában töltöttük, egy nagyon szép szobában. Szintén ez volt az első alkalom, hogy a nászutunk óta hotelben aludtunk. Másnap svédasztalos reggeli volt, hatalmas választékkal- azt hiszem, még soha nem ettem ilyen sokat reggelire.


We took a walk on Margaret Island in the afternoon because it was near to the hotel. We had been here before separately but this was the first time together.
I also attended two conferences but I haven't got any pictures of them.

Délután még sétáltunk a Margit-szigeten, mert nagyon közel esett a hotelhez. Külön-külön már jártunk itt, de együtt még nem.
Ezeken kívül két konferencián vettem még részt, de azokról nincsenek képeim.


How was April for you?

Nektek hogyan telt az április?

Love,

2 comments:

@niksboxblog