05 November 2013

DIY Wedding Invitation | Esküvői meghívó

Hi Everyone,
my fiancé and I are planning our wedding next Summer. And I have a lot of DIY ideas, mostly in connection with decoration and hair. I will post them from time to time, and by clicling on the "Wedding" menü you can instantly reach these posts.

Helló Mindenki!
A vőlegényem és én a következő nyárra tervezzük az esküvőnket. Rengeteg csináld-magad ötlet született meg bennem, főleg dekorációval és frizurával kapcsolatban. Időről időre közzéteszem őket, és a "Wedding" menüpont alatt azonnal elérhetitek majd ezeket a bejegyzéseket. 


The first one is an invitation. If you read my blog for a while, you have probably noticed that I am obsessed with bows. So this idea is really close to my heart. :)

Az első egy meghívó lett. Ha egy ideje olvassátok a blogot, már bizonyára észrevettétek, hogy odavagyok a masnikért. Így ez az ötlet közel áll a szívemhez. :)

What we need:
Amire szükségünk van:


I chose a textured paper for the outside to be more beautiful.

Egy texturáltabb, nyomott mintás papírt választottam kívülre, hogy még mutatósabb legyen.


Step by step:
Lépésről-lépésre:




+ 1 tip:
Put slightly some clear nailpolish to the end of the ribbon so it won't lint. :)

+ 1 tipp:
Kenjük be vékonyan a szalag végét átlátszó körömlakkal, így nem fog foszlani. :)



Love,

21 comments:

  1. Szép :) És van egy éved kb. 300 embernek egyenként megcsinálni? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! :) Nálunk kb. 100 vendég lesz, és mivel közülük több család is van, így maximum 50 meghívóra lesz szükség. :) Vagy úgy értetted, hogy Neked kellene 300 belőle? ;)

      Delete
  2. Hát Niki, ez nagyon klassz! :O Láttam, hogy kedveled a romantikus dolgokat (amik jól is állnak) de nem tudtam összeegyeztetni a szegecseket veled. :D Megleptél. :-)
    Ez a meghívó meg álomszép! ^v^)

    Riccah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! Köszönöm szépen! :) Nagyon aranyos vagy. Igen, néha kell egy kis változatosság. :D

      Delete
  3. Szia! Nagyon tetszik a meghívó! Mi is lagzira készülünk és ezt a meghívót választottam! :) Én is szeretem a masnikat, az ültető kártya is saját kezűleg készül! :) Kösuönöm az ötletet!! :) Kis dobozkát hajtogatok és masnival kötöm át az oldalát! :) Próbáltam bemásolni, de sajnos nem tudtam :(
    http://www.youtube.com/watch?v=p4RmYjKEVu4

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Ági! Nagyon örülök, hogy tetszett a meghívó, és hogy ötletet adott! Gratulálok az esküvődhöz! :D Puszi

      Delete
  4. Képzeld, én is DIY esküvőt akarok, csak köv. nyáron:) és kitaláltam,hogy miylen jó lenne egy masnival átkötött, erre láttam egy youtube-on meg itt is ezt és...totál beleszerettem:) Remélem lesz még sok-sok ilyen poszt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik! :) Igen, még sok ötletem van, igyekszem őket minél hamarabb megvalósítani. ;)

      Delete
  5. Szia, nagyon tetszik a meghívó,amit készítettél, nagyon jó ötlet:) és bevallom a papír is, amit választottál hozzá:)
    Én is esküvőre készülök a nyáron és remélem nem veszed tolakodásnak, de én is ilyet szeretnék és szeretném megkérdezni, hol tudnék ilyet venni?
    Előre is köszönöm válaszod
    Andi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Andi! Nem, nem veszem tolakodásnak! :) Ha pécsi vagy Te is, akkor a hobbi boltban a Jókai utcában. Ha máshol élsz, akkor is hobbi boltokban érdemes körülnézni, esetleg írószerben. Az ilyen szebb papíroknak magasabb az ára. Viszont, egy papírból két meghívó is kijön. :) Remélem, segítettem. Ha van még kérdésed, írj nyugodtan! ;)

      Delete
    2. Szia, sajnos nem, de köszönöm a segítséget, reméljük Budapesten is találok:) igen, sejtettem, hogy drágább, de ahogy Te is írtad, kijön belőle kettő is:)
      Nagyon köszönöm;)

      Delete
    3. ..és még annyi, hogy minden pénzt megérne, ha találnék:)

      Delete
    4. Remélem, sikerrel jársz! :) Ha elkészült, küldj róla képet! Kíváncsi vagyok! ;)

      Delete
  6. Nagyon tetszik ez is, a friss is, a blog is. Én is most kezdtem el egy új blogot a meglevő mellé, ami esküvő témájú, sőt nekünk is jövőre lesz az esküvőnk, nekünk is DIY és uannyi idős vagyok, mint te:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó! Mennyi hasonlóság! :) Gratulálok az esküvőtökhöz!

      Delete
  7. Huh ez valami álomszép! Hol vetted a kartont? Illetve a meghívó szövegét mire nyomtattad ki milyen papírra? Lassan én is elkezdek majd készülődni saját meghívókkal stb stb :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia! :) Ha pécsi vagy Te is, akkor a hobbi boltban a Jókai utcában. Ha máshol élsz, akkor is hobbi boltokban érdemes körülnézni, esetleg írószerben. Az ilyen szebb papíroknak magasabb az ára. Viszont egy papírból két meghívó is kijön. :)

      Delete
    2. Nem vagyok pécsi sajnos :( Akkor ezek a papírok A/4 es méretben kaphatóak, vagy az A/5 ös papírnak kell a fele?

      Delete
    3. Szia Barbara! Általában A/4-es méretben kaphatóak az ilyen típusú papírok. Hobbi boltban vagy írószer boltban biztosan fogsz találni szép kartonokat. Lehet, hogy kicsit utána kell járni, és több helyre elmenni, de megéri! ;)

      Delete

@niksboxblog