08 April 2016

Szeged & Science Hotel













Múlt hétvégén a fél országot bejártuk, és többek között eljutottunk Szegedre is, ahol bár már többször megfordultunk, a belvárost még nem volt alkalmunk megnézni. A szombat éjszakát a belvárosi Science Hotelben**** töltöttük, amit az Ember a booking.com-on foglalt le. Az ár-érték arány remek volt. Nagyon ízléses, eklektikus stílusú a szálloda, az egész a tudomány tematikája köré épül. Nem győztem betelni a gyönyörű enteriőrökkel. Tényleg csupa jó dolgokat mondhatunk róla, nagyon elégedettek voltunk a választásunkkal.

We spent part of last weekend in Szeged. However we came here many times before, we had never got to see the downtown area. My Man booked the Hotel Science**** for the night on booking.com. It was a good value for money. It is a very tasteful, science themed, eclectic style accomodation. I couldn't get enogh of the amazing interiors. We really can say only good things about this place.








Szegeden leginkább a Dóm (ami tényleg mesés) és a Tisza-part érdekelt minket. Mivel egy rövidke este erejéig volt időnk várost nézni, így tényleg csak a szűkebb belvárost tudtuk bejárni. Igazán jó élmény volt (még egy ezrest is találtam a földön), de azért a szívem csücske mindig Pécs marad. Ti jártatok már Szegeden?

We were interested mostly in the Dome and the bank of Tisza. As we only had a short evening for sightseeing, we could explore only the narrow downtown. It was a great experience (I even found 1000 HUF on the ground), but my favourite always will be Pécs. Have you ever been in Szeged?

Love,

1 comment:

  1. As the independent family friendly hotels are relatively unknown, many travellers tend to choose the tried and tested option of larger chain hotels.pet friendly hotel in ottawa ks

    ReplyDelete

@niksboxblog