17 March 2016

Natural handcare | Természetes kézápolás


I've mentioned in my previous 'beauty' related posts that I switched to natural products a few month ago. It is quite a long journey to find the perfect ones which work. But I also enjoy discovering new brands and goods. I thought it would be a good idea to share my favourites with those of you who are interested in this area.

A korábbi 'beauty' témájú bejegyzéseimben említettem már, hogy natúr szépségápolási termékekre váltottam néhány hónappal ezelőtt. Egy elég hosszú út vette kezdetét, hogy megtaláljam a tökéletes darabokat, amik működnek is. Ugyanakkor élvezem felfedezni az új márkákat és készítményeket. Arra gondoltam, jó ötlet lenne a kedvenceimet megosztani veletek, hátha valaki mást is érdekel ez a terület.


These two Alverde (dm) products were results of an impulse shopping, and luckily they work. I usually use them before going to bad at night. First I apply the nail strenghtener serum on my nails and around them. It absorbes quite quickly and runs out slowly. The only thing I'm concerned about is the alcohol on the ingredients list but it is always an issue with Alverde products. Then I will use the hand oil which is rich, smells good (doesn't contains alcohol) but runs out fast. I especially love the pipette dispenser.

Ez a két Alverde (dm) termék egy impulzus vásárlás eredménye volt, de szerencsére beváltak.  Általában este, lefekvés előtt használom őket. Először bekenem a körmeimet és a környéküket a körömerősítő szérummal. Gyorsan beszívódik és sokáig elég a mennyisége. Az egyetlen dolog, ami nyugtalanít kicsit az az alkohol az összetevő listában - de ez mindig felmerül az Alverde termékeknél. Ezután bekenem a kacsóimat a kézápoló olajjal, ami gazdag, finom illatú (nem tartalmaz alkoholt), de gyorsan elfogy. Kimondottan szeretem a pipettás adagolóját.


I recently got this Calena hand creme from a blogger friend and I love it. The packaging is really nice and the pump is very useful. You can easily throw it in your bag and use it throughout the day. It hydrates my hands well but the smell (Sinfonie) is not the best to be honest.

Nemrég kaptam ezt a Calena kézkrémet Ramitól,és nagyon megtetszett. A csomagolás szép, és a pumpás adagoló nagyon hasznos. Könnyen bedobhatom a táskámba és elővehetem a nap folyamán. Jól hidratálja a kezemet, de -őszintén szólva- az illata (Szimfónia) nem a legjobb.


I really enjoy my nails to be bare nowadays. If I decide to paint them though, I will choose a natural coloured nail polish like the Essence French Manicure in the shade '02 FRENCHs are forever'. Looks great eighter in one or two coats.

Mostanában szeretem a körmeimet természetes állapotukban. Ám ha mégis lakkozás mellett döntök, egy natúr színt választok, mint ez az Essence French Manicure körömlakk ('02 FRENCHs are forever' árnyalat). Jól néz ki egy és két rétegben is.


I was struggling with my nails cracking and splitting for almost a year. Then I started to take the Biovanne Plus+ vitamins about two month ago and however it didn't really do anything with my hair and skin but definetly helped my nails to be healthy again. I belive that beauty comes from inside - literally, so you have to give your body all the right nutrients it needs.
How do you take care of your hands and nails?

Majdnem egy évig küzdöttem a körmöm lemezes töredezésével. Aztán két hónappal ezelőtt elkezdtem szedni a Biovanne Plus+ szépségvitamint, és bár a hajammal és a bőrömmel nem igazán tett semmit, a körmömön nagyon sokat segített, hogy ismét egészséges legyen. Hiszem, hogy a szépség belülről fakad - szó szerint, ezért meg kell adnunk a testünknek mindazokat a tápanyagokat, amikre szüksége van. 
Ti hogyan ápoljátok a kezeiteket és a körmeiteket?

Love,

No comments:

Post a Comment