16 April 2018

Háda Haul | Április 2018


Az elmúlt hetekben ismét sikerült néhány remek darabra szert tennem a turiból. Mindent kilós Hádában vettem, és az egész együtt összesen kb. 3500 Ft-ba került. Ez a válogatás elég tavasziasra sikerült, és a fotózásnál vettem észre, milyen harmonizálóak a színek is.


Több hosszú ujjú fehér ingem is van, de rövid még nem volt, így ez a fehér blúz (Primark) hasznos eleme lett a ruhatáramnak.


Annyira megtetszett ennek a blúznak (George) a mintája! Több ilyen vékony, lágy esésű (talán muszlin?) anyagból készült ingem is van, és nagyon szeretem őket.


Mostanában nehezen találok szoknyákat, ezért örültem ennek a különleges darabnak (George). A texturált anyagtól igazán minőségi hatása van, és az átlátszó betét az alján még érdekesebbé teszi. Bár igazából először nem vettem meg, mert felpróbáltam, és a dereka kicsit bő volt. De aztán gondolkodtam rajta, és visszamentem érte pár nap múlva, reménykedve, hogy még ott lesz. Mégsem zavar annyira, hogy nem passzol teljesen, nem pont a derekamon hordom, hanem egy picivel lejjebb, de így is csinos.


Amikor a szoknyát vásároltam, akkor találtam ezt a mesés, rosegold díszítésű, púderrózsaszín cipőt (Peacocks) is, ami teljesen új állapotban van. Nem mintha szükségem lett volna még egy cipőre, de nem tudtam otthagyni.


Ti találtatok mostanában valami jót a turiban?

Love,

4 comments:

  1. Nagyon jó dolgokat találtál! (-: Régóta készülök, de sajnos régen voltam már.... \-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszi :) Remélem, akkor hamarosan sikerül eljutnod ;)

      Delete
  2. Tényleg nagyon csini dolgok! :) Én nem szeretek turizni, de amikor 10 évente egyszer benézek, arra hivatkozva, hogy másoknál mennyi jó cuccot látok rögtön el is megy a kedvem, mert én még sosem láttam egyetlen normális ruhát sem turiban :/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sajnálom, hogy még nem jártál sikerrel, Barbi :( Remélem, azért egyszer találsz valami szépet a turiban. ;)

      Delete

@niksboxblog