08 March 2018

Háda Haul 2018



Az a helyzet a turkálással, hogy könnyű elszállni vele, hiszen olyan sok szép dolog van, és az ember lánya megvásárol egy csomó holmit, csak mert olcsó. Én legalábbis sokáig így voltam ezzel, de az utóbbi években sikerült tudatosabbá válnom ezen a téren is, és mindig jól átgondolom, mi az, ami végül hazajön velem. Arra is figyelek, hogy mindig csak jó állapotú, hibátlan darabokat hozzak el. Viszont amiket így veszek, azokat valóban szeretem, és aktív részévé válnak a ruhatáramnak. 

Szeretem megmutatni időről-időre a kincseimet, amiket találok, mert sokan talán nem is tudják, milyen lehetőségek rejtőznek a turkálókban. Hiszek abban, hogy egy kisebb vagyon elköltése nélkül is öltözködhetünk csinosan, stílusosan. Ráadásul ti is szeretitek ezeket a szerzeményes bejegyzéseket, mert a legolvasottabbak közé tartoznak. 


Ennyi bevezető után jöjjenek az elmúlt néhány hónap turis darabjai, amiket a Háda üzleteiben szereztem be.


Ezt a szürke, gyöngyökkel és strasszokkal díszített pulóvert (Miso) még decemberben vettem, és a karácsonyi szettem része volt. Az erről készült outfit bejegyzésben felvéve is láthatjátok rajtam.


Már régóta vadásztam ilyen kis méretű, szürke táskára (Primark), és a januári 50 %-os akció alkalmával 365 Ft-ért kaparintottam meg ezt a darabot az egyik kilós Hádában. 


Hosszabb ideje vágytam már egy hosszabb, modernebb szabású, fekete blézerre/zakóra (Next) is, mert egyre jobban tetszik a 'business casual' stílus, és szeretném, ha  a megjelenésem is professzionálisabb lenne. 


Az utóbbi idők legjobb szerzeménye volt ez a fodros, tengerészkék kabát. Az anyag összetétele 80%-ban gyapjú, és a márka (French Connection) webshopjában az ilyen darabok újonnan 65 000 Ft körül mozognak. Nemrég újranyílt a Háda pécsi, úgynevezett esőáras üzlete (hetente frissül az áru, és minden nappal olcsóbb a ruhák kilóára), ami nekem egy kicsit kiesik a szokásos útvonalaimból, de egyik pénteken, amikor a közelben volt dolgom, benéztem, mert már kíváncsi voltam. Aznap 399 Ft/kg volt az ár, így ez a kabát 370 Ft-ba (!) került. Szerintem óriási fogás volt! Sok bókot, dicséretet bezsebeltem már azóta vele. 


Végül néhány napja találtam ezt a hegyes orrú, fekete ballerina cipőt 1090 Ft-ért. Olyan szép ez a különleges rosegold rátét az orrán!


Ti találtatok mostanában valami jót a turiban?

Love,

2 comments:

  1. Szuper dolgokat szereztél! Hihetetlen, hogy csak ennyit kellet rájuk költeni, teljesen hibátlan állapotban vannak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mindig nagy öröm ilyen szuper dolgokat ennyire olcsón megszerezni! :)

      Delete

@niksboxblog