26 February 2018

5th Blogiversary | 5. Blogforduló



I have started this blog 5 years ago today... It is good to celebrate, appreciate what happend so far and think about what's next.

Ma 5 éve, hogy elkezdtem ezt a blogot... Jó megállni, ünnepelni kicsit, és átgondolni, mi történt eddig és hogyan tovább.


I can thank a lot to blogging: friendships, professional opportunities and new skills, but the most important may be that this creative activity makes me happy. I am grateful for this space where I am able to share a tiny portion of my life, ideas, thoughts and experiences. I am glad I have not got bored with it over the years and it is always evolving. A photoshoot or publishing a fresh post still gets me excited and energized every time.

Arról már írtam, hogy mi mindent köszönhetek a blogolásnak: barátságokat, szakmai lehetőségeket és az ehhez kapcsolódó készségeim fejlődését, de talán a legfontosabb, hogy ez az alkotó tevékenység boldogsággal tölt el. Hálás vagyok, hogy itt van számomra ez a felület, ahol megoszthatom ötleteim, gondolataim, élményeim, életem egy piciny szeletkéjét. Örülök, hogy ennyi idő alatt sem untam meg, mindig sikerült valamit újítani, és hogy a mai napig felvillanyoz, izgalomba hoz egy-egy fotósorozat elkészítése és a friss bejegyzések publikálása.




Thank you for following my blog and what I'm up to. It means a lot if you leave a comment and it mealts my heart when you send me a message via e-mail or social media because this way you are not only numbers in the statistics of Nik's Box but I get to know you a bit. Also thanks to my "real life" friends for their feedbacks and encouragement.

Köszönöm nektek, hogy követitek a blogomat, figyelemmel kíséritek, éppen mivel foglalatoskodom. Sokat jelent számomra, ha kommenteltek, és mindig megmelengeti a szívemet, amikor írtok üzenetet e-mailben vagy valamelyik közösségi oldalon, mert így nem  csak számok vagytok a Nik's Box statisztikáiban, hanem egy kicsit megismerhetlek titeket. A "valós életben" lévő barátaimnak is köszönöm a visszajelzéseket és a bátorítást.



Love,

2 comments:

  1. Gratulálok, hogy ezt is elérted! (-: Nagyon szépek a képek, és a rózsaarany tárgyak!! (-:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Hú, egy ideje nagyon rá vagyok kattanva a rózsaaranyra <3

      Delete

@niksboxblog