04 December 2017

Háda Haul




Az elmúlt hónapokban is sikerült néhány remek turkálós darabra szert tennem a Hádában, viszonylag barátságos árakon.


Ezt a csinos barack ruhát (Dorothy Perkins) még egy szeptemberi esküvőre vásároltam. 



Én totál bedőltem a rosegold őrületnek, és szívesen viselem ezt a színt magamon is. Nagyon tetszik ez a magassarkú cipő (Peacocks) is, bár csak különleges alkalmakra tartogatom, nehogy hamar tönkre menjen.


Ebben a szezonban nagyon divatos a pulcsi ruha, brit blogokon sokszor találkozok vele. Örülök, hogy be tudtam szerezni egyet, mert nagyon kényelmes, és egyszerűbbé teszi az öltözködést. A szép bordós színe és a csipkés válldíszítés rögtön megfogott. Whistles márkájú, ami egy elég magas árakkal dolgozó Egyesült Királyságbeli divat cég. Hasonló darabok az oldalukon £160-os áron (nagyjából 54 000 Ft) találhatóak, én meg kb. 1200 Ft-ért vásároltam egy kilós Hádában. Ez mindenképpen egy nagyon jó fogás volt. Felvéve is láthatjátok a legutóbbi Pécs&Outfit bejegyzésemben


Már régóta szerettem volna egy egyszerű, hosszabb, lengébb inget (George), és végre találtam egyet. A finom esésű anyaga és a csipke gallér nagyon nőiessé, csinossá teszi.


Ha már ing, akkor legyen a következő ez az ingruha (George). Önmagában felvéve elég modern, egyenes szabása van, de ha egy övvel kiemelem a derékrészt, máris a '60-as évek stílusára emlékeztet. 



Nincs sok garbóm, pedig tetszenek, így jól jött ez a púderes-barackos színű pulóver (Marks&Spencer), amit legjobban ezzel a magas derekú, fekete nadrággal (h&m) szeretek hordani. Lehet, hogy azért, mert pont együtt próbáltam fel, mielőtt megvettem őket.



Ti találtatok mostanában valami jót a turiban?

Love,

7 comments:

  1. Óóó, az a cipő!! Nőiesen bevallom, irigykedek, hogy a kilós Hádában ilyen kincsekre bukkansz. Nekem akkor ment el a kedvem tőle, amikor már reggel 8-kor verekedni kellett a cuccokért :( Itt Pesten meg inkább a vállfás turik mennek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ó, én sosem megyek bálabontás napján, mert az tényleg őrültek háza! :P Általában várok 3-4 napot, addigra nincs olyan tömeg, és az üzletet is rendbe teszik a nagy roham után.
      Pesten ismerek egy jó kilós turit a Kelti Pályaudvarnál, a Thököly úton. ;) Még angol nyelvű könyveket is lehet kapni, és rengeteg cipő van. Ha ráérsz, érdemes benézni. :)

      Delete
    2. Köszi a tippet ;) Egyébként amit még én nagyon szeretek, az a gardróbcsere oldal. Ottlehet adni-venni-cserélni, és így duplán jól jár az ember lánya :)

      Delete
  2. Imádom a Peacocks cipőket, igazán minőségiek az árukhoz képest és szuper stílusosak! Ne féltsd annyira, nem fog egyhamar szétmenni! Most nyáron sok rosegold szandáljuk jött ki, három párral is vásároltam belőlök. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. De jó! :) Én nem ismertem korábban ezt a márkát, de szimpatikus. ;) Ezek szerint az Egyesült Királyságban élsz? Vagy rendelted?

      Delete

@niksboxblog