22 December 2017

Christmas Lights | Outfit


You know, I am not a huge fan of Christmas, we don't even have a Christmas tree. I believe that we do not have to measure up to any expectation or certain rules how to celebrate. I've decided not to jump into this madness before Christmas: crazy gift hunting, never-ending cooking and baking, chasing the perfect Christmas tree. Those are not the things this holiday is about and they don't make me happy. I just relax and enjoy a few days off with the ones I love instead. 

Tudjátok, én nem vagyok nagy Karácsony rajongó, még karácsonyfát sem állítunk. Hiszem, hogy nem kell megfelelnünk semmiféle elvárásnak vagy szabályoknak azzal kapcsolatban, hogyan ünnepeljünk. Úgy döntöttem, hogy nem csatlakozok a Karácsony előtti őrülethez: az ajándékvadászathoz, a véget nem érő sütés-főzéshez és a tökéletes fa kergetéséhez. Számomra nem ezekről szól ez az ünnep, és nem tesznek boldoggá sem. Inkább pihenek és élvezek néhány szabadnapot a szeretteim társaságában.




One thing though that I really enjoy about this time of the year are the beautiful lights in the city. I love to admire them as I walk by the city center. For me, they symbolizes hope that the darkness won't last forever, which we got a lot during Winter. 
So Vera and I went to shoot some photos with the mesmerizing lights and also enjoy a few cups of mulled wine at the Pécs Advent Fair.

Viszont, amit nagyon csodálok az évnek ezen szakaszában, azok a mesés fények a városban. Szeretek gyönyörködni bennük, ahogy járok-kelek Pécs központjában. Nekem a reményt jelképezik, hogy a sötétség nem tart örökké, amiből azért eléggé kijut így télen. 
Verával elmentünk az Adventi Vásárra, hogy készítsünk néhány képet a lenyűgöző fényekkel, és persze igyunk pár pohár finom forralt bort.




For my outfit I chose very cozy and warm clothes. Knitted swaters, over-the-knee boots, padded coats and big scarves are my must-haves for this season. 
I got this rosegold backpack for my birthday from my friend, Korinna, and I think it matches the mood of the lights perfectly.

Ami a szettemet illeti, nagyon kényelmes és meleg ruhadarabokat választottam. A kötött pulóver, a térd fölé érő csizma, a bélelt kabát és a nagy sál számomra kötelező elemei a szezonnak.
Ezt a rózsaarany hátizsákot még születésnapomra kaptam Korinna barátnőmtől, és szerintem tökéletesen illik a fények hangulatához.



Coat | Kabát - Bershka
Sweater | Pulóver - H&M (Háda)
Jeans | Farmer - Stradivarius
Boots | Csizma - CCC
Scarf | Sál - Miss Selfridge (Háda)
Backpack | Hátizsák - Primark




How do you spend the Holidays?

Ti hogyan töltitek az Ünnepeket?

Love,

Photo by Veronika Zalavári

2 comments:

  1. Én reformátusként Krisztus születését ünneplem. De van fa és ajándék is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nekem is Ő az ünnepelt :) Szerintem az a jó az ünnepekben, hogy nincsenek szabályaik, így mindenki úgy töltheti meg őket, ahogy akarja. ;)

      Delete

@niksboxblog