22 September 2017

dm Beauty Workshop


Tudjátok, nem sok blogger és sajtó eseményre jutok el, mert ezek mindig Budapesten vannak, gyakran hétköznap, de ha valami ígéretesre invitálnak, általában elmegyek. Így történt ez tegnap is, amikor részt vettem a dm Beauty Workshopján. A kora délutáni vonattal utaztam a fővárosba Pécsről, és az utolsóval jöttem haza, ami a maga oda-vissza összesen 6 órájával -meglepetésemre- nem is volt olyan fárasztó. Ez azt is jelentette, hogy sajnos nem tudtam a rendezvény végéig maradni, de remekül éreztem magam és sok mindent ki tudtam próbálni. Gondoltam, megosztom veletek is.



Az esemény helyszínéül a mesés NDustrial Studios szolgált, ami teljesen lenyűgözött. Kevesen tudják rólam, de rajongok az ipari stílusért, az álom lakásomat is ennek a jegyében képzelem el. Ráadásul gyönyörű dekoráció volt elhelyezve minden szegletében.










Sokféle programra volt lehetőség, én részt vettem például a Coconutoil Cosmetics természetes bőrradír készítő foglakozásán. Ezek egyediek lettek, ugyanis mindenki más-más alapokat, olajokat és illóolajokat használt hozzájuk. Sajnos már nem emlékszem, miket kutyultam a sajátomba, de hamarosan elkezdem használni.











Távozáskor kaptunk egy dm saját márkás termékekkel (Alverde, Balea, s-he, trend IT UP) megpakolt ajándékcsomagot, és a rendezvény alatt a Coconutoil Cosmetics és a L'Oreal is kedveskedett néhány termékkel.




#szepsegsztorik

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog