01 August 2017

Primark Haul | July 2017




My previous posts were all about my UK experiences, and I promised in them to show you what I bought in Primark. If you are following my blog for a while or know me personally, you know that Primark is my favorite shop. As we do not have any in Hungary, I seize every opportunity to go there when we are travelling. I was able to spend an hour in Primark both in Canterbury and Oxford Street, London. It was insane: one of them has three and the other one has four floors with huge space and loads of stuff. I was like a little child in the candy shop, running around to see as much as possible but I had no time for it, so I missed for example the whole clothing section. But I really happy with what I got. Let's see the haul.

Az előző bejegyzéseim az angliai élményeimről szóltak, és ígértem bennük, hogy megmutatom, miket vásároltam a Primarkban. Ha olvassátok egy ideje a blogomat, vagy ismertek személyesen, tudhatjátok, hogy a Primark a kedvenc üzletem. Mivel Magyarországon nincsen üzletük, minden lehetséges alkalmat megragadok, ha utazás során szembe jön egy - vagy megkeresem... Úgy adódott, hogy kétszer is be tudtam térni egy-egy órára a Primarkba, először Canterburyben, aztán az Oxfort Streeten Londonban. Egyébként őrület volt mindkét helyen: az egyik három, a másik négy szintes üzlet volt, hatalmas alapterülettel és tömérdek áruval. Én olyan voltam, mint valami gyerek a cukorkaboltban: össze-vissza rohangáltam, hogy a lehető legtöbbet lássam, de a felét sem tudtam, így például a ruhaneműk teljesen ki is maradtak. Viszont nagyon örülök azoknak a holmiknak, amik végül a kosaramba kerültek. Lássuk hát a szerzeményeket.


An important note that I had only a carry-on luggage with me for the plane, so I was planning to buy only smaller things... Then the first thing I saw was this beautiful black backpack with rosegold hardware and it was on sale for £5 (reduced from £9) - I couldn't leave it there. I also managed to fit it in my luggage. I love canvas tote bags, I wanted a Primark one for so long, and there was only one piece in the shop, waiting for me.

Annyit még fontos megjegyezni, hogy csak egy kézipoggyászt, vagyis egy kisméretű bőröndöt vittem magammal a repülőn, ezért úgy terveztem, hogy főként apróságokat veszek majd... Aztán az első, ami szembe jött velem ez a meseszép fekete hátizsák volt, rosegold részletekkel, ráadásul leárazva £9-ról £5-ra - nem tudtam ott hagyni. És a bőröndbe is sikerült begyömöszölni. Szeretem a vászontáskákat, már régóta akartam egy Primarkosat (£1) is, és az egyik boltban volt belőle egyetlen egy darab - rám várt. 


I recently started to like smaller kerchiefs (£3) tied around the neck, and of course, you can find them, too, in Primark. I simply bought this gold hair comb set (£2) because they are pretty. These spiral hair-bubbles are in right know and supposed to be more gentle with your hair then regular ones. I wanted to try them, so got a 12 pack for £1. I also threw a 60 pack hair tie (£1) in my basket. I won't lack of hair-bubbles for a while... 

Nemrég nagyon megtetszettek a kisebb kendők nyakba kötve, és a Primarkban természetesen ilyet is találni (£3). Az arany fésű szettet (£2) csak azért vettem meg, mert szépek. Mostanában nagyon elterjedtek ezek a spirálos hajgumik, amik állítólag kíméletesebbek a hajjal mint a többi fajta. Ki is szerettem volna próbálni, de az otthoni üzletekben drágállottam őket, itt pedig 12 darabot adtak 1£-ért. Illetve bedobtam még egy 60 darabos hajgumi szettet is, szintén £1-ért. Egy darabig nem fogok hiányt szenvedni hajgumi téren, az biztos...


When I go to Primark, I always buy black polka-dot tights (£2.50). I found some really cute socks as well, like this pompom pair (£1.50) and these frilly ones (£1). 

Ha Primarkban járok, mindig veszek fekete, pöttyös harisnyát, mert itt a legolcsóbb (£2.50). Nagyon cuki zoknikat is találtam, mint ez a pom-pomos (£1.50) és ez a fodros (£1).


They sell some nice notebooks, too. I chose this marble (£2.50) and this palm leaf printed ones (£0.90).

Elég szép noteszeket is lehet itt kapni, az én választásom erre a márvány mintásra (£2.50) és erre a pálmafalevelesre (£0.90) esett. 


I bought a double pack of facial cleansing wipes (£1) and a bag of 120 cosmetic pads (£0.50). Lastly I wanted something touristy London souvenir so I grabbed this keyholder (£2) as well.

Vásároltam még egy dupla csomag arctisztító kendőt (£1) és egy 120 darabos vattakorong csomagot (£0.50). Végül szerettem volna valami kis turistás, londoni szuvenírt, így hazajött velem ez a kulcstartó (£2) is.


Have you ever been to Primark? Comment down below!

Ti jártatok már Primarkban? Írjátok meg lent kommentben!

Love,

2 comments:

  1. A legutóbb Amszterdamban sikerült eljutnom a Primarkba, és valahogy sikerült csak egy szoknyával és egy pántos toppal hazatérnem. :D Erős volt a kísértés, de a kisbőrönd nagy úr, és tényleg nem lett volna már helyem másnak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, az elég rossz, amikor kevés a hely... De ügyes vagy, hogy sikerült ellenállnod, és csak két ruhadarabbal távoztál. ;) Néha arra gondolok, jobb is, hogy itthon nincs Primark, mert elég sok pénzt elvernék ott... :P XD

      Delete

@niksboxblog