29 May 2017

Outfit of the Day | End of Spring


I had an eventful weekend with some exciting programs each day, and it was really refreshing. For example we went to an event with my husband and a friend to the Zsolnay Quarter on Friday, but I wasn't really the target group, so I decided to wander in the vicinity and I took lots of photos. I think the Zsolnay Quarter is my favorite place in Pécs, it is a real gem, every square meter of it is beautiful, not to mention how photogenic it is.Its eclectic style amazes me, as the contrast of ornate villas and industrial buildings make a total harmony. Well, you get the point: I really enjoy this place. It will definitely appear in the Pécs&Outfit series. I am glad that we live near to it, so I can come often. Our wedding photo shoot was here, too, by the way.

Egy eseménydús hétvégén vagyok túl, minden napra jutott valamilyen izgalmas program, és igazán feltöltődtem tőle. Pénteken például a Zsolnay negyedbe mentünk a férjemmel és egy barátunkkal egy rendezvényre, de mivel nem éppen én voltam a célcsoport, inkább bejártam a környéket, és készítettem egy halom képet. Azt hiszem, a Zsolnay negyed a kedvenc helyem Pécsen, egy valódi gyöngyszem, minden négyzetmétere gyönyörű, arról nem is beszélve, mennyire fotogén. Lenyűgöz az eklektikussága, ahogy a díszes villák és az indusztriális épületek kontrasztja egy mesés harmóniát alkot. Na ez egy kicsit csöpögős lett... de azt hiszem, értitek a lényeget: nagyon tetszik. Mindenképpen bekerül majd a Pécs&Outfit sorozatba is. Örülök, mert közel lakunk hozzá, így gyakran el tudok ide jönni. Egyébként az esküvői fotóink is itt készültek.


I thought I would show you what I wore that day, because it is my end of spring go-to outfit: a detailed top, plain jeans (actually jeggings), cute sandals and a matching small bag. 

Gondoltam, egy rövid bejegyzésben megmutatom, mit viseltem aznap, mert ez amolyan tavasz végi joker outfit számomra: szép felső, egyszínű farmer (igazából jeggings), cuki szandál és árnyalatban harmonizáló kis táska.


Top | Felső - New Look (Háda)
Jeggings - Next (Háda)
Bag | Táska - F&F
Sandals | Szandál - Chinese shop | kínai üzlet


Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog