04 April 2017

Primark Home Haul

primark haul home

Primark is one of my favorite stores but they don’t have any shops in Hungary. I always watched ’Primark Haul’ videos on Youtube, and was amazed by the nice stuff and the really affordable prices. It was a huge desire of mine to look around and shop in a Primark. Finally this wish was fulfilled: I had opportunities to go to their shops and buy some chlothing and home decor pieces, first in Paris, than in Cheltenham.

I recently got some thing again, however, a little differently than before. Namely I could not go to a Primark personally, but my dear friend, Korinna was in Vienna a couple of weeks ago, and she brought me a few bits and bobs from the ’Home’ section. I was very happy and thought I share them with you, too.



A Primark az egyik kedvenc üzletem, de Magyarországon nincsenek boltjaik. Mindig néztem a ’Primark Haul’ videókat Youtubeon, hogy milyen szuper dolgokat lehet kapni, elérhető áron. Nagy vágyam volt, hogy én is körülnézhessek és vásárolhassak valamelyik üzletükben. Végül teljesült, és először Párizsban, majd Cheltenhamben is volt alkalmam eljutni a Primarkba, és beszerezni néhány ruházati és lakásdekorációs terméket, amiket meg is mutattam itt, a blogon.

Nemrég megint beszereztem néhány dolgot, bár egy kicsit rendhagyó módon mint korábban. Ugyanis én magam személyesen nem jutottam el a Primarkba, viszont Korinna barátnőmék jártak pár héttel ezelőtt Bécsben, és nekem is hoztak a ’Home’ (Otthon) részlegről egy-két apróságot. Nagyon örültem nekik, és gondoltam megosztom veletek is a szerzeményeimet.

primark home haul 2017 

Simple kitchen equipment like tea towels never really excited me, but these three is not only nicely designed but good quality. With the over door hooks we can create some more storage space without drilling or sticking – which is very important in a rented flat. I already had some regular hangers in rosegold color but I wanted some with clips, too, mainly for photography purposes - #bloggerlife. Korinna surprised me with a rosegold pocket mirror (which is really handy in my bag) and a set of marble sticky notes (which is too nice to use).

Have you ever been in a Primark?



Nekem olyan egyszerű konyhai felszerelés, mint a konyharuha még soha nem tetszett úgy, mint ez a három darab - amiknek nemcsak nagyon szép a dizájnja, de meglepően jó minőségűek is. Az ajtóra tehető akasztók praktikusak, mert így még több hely használható tárolásra, ráadásul fúrni vagy ragasztani sem kell – ami egy bérelt lakás esetében fontos szempont. Normál vállfáim már voltak rózsaarany színben, de régóta szerettem volna ilyen csíptetős változatot is, főleg fotókhoz - #bloggerlife. Korinna meglepett még egy rózsaarany zsebtükörrel (ami nagyon hasznos a táskámban) és márvány mintás öntapadó jegyzettömb szettel (amit sajnálni fogok elhasználni).

Ti jártatok már Primarkban?

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog