18 October 2016

Cosmopolitan Blogger Day 2016

Kép: cosmopolitan.hu

Tavaly már írtam a Cosmopolitan Digital Divas eseménnyel kapcsolatos remek élményeimről, így nagyon örültem, amikor meghívást kaptam az idei, október 16.-i Cosmopolitan Blogger Day rendezvényre is. Bár Pécsről három-három óra volt az oda- illetve visszaút, és elég korán kellett kelni, de mindenképpen megérte. Persze szokásomhoz híven késtem, mert egyszerűen képtelen voltam a legkorábbi vonathoz felkelni…



Dress | Ruha - River Island (Háda)
Belt | Öv - Háda
Thights | Harisnya - Tezenis
Boots | Csizma - Select (Háda)
Bag | Táska - Háda




Helyszínül ezúttal a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központ szolgált. A program egész napos volt: színvonalas, inspiráló szakmai előadások hangzottak el a blogolás, a vlogolás és a közösségi oldalak témaköreiben, amelyeknek több ismert szereplője is részt vett, különböző cégek termékeivel lehetett ismerkedni a standoknál, emellett pedig bőségesen elláttak bennünket étellel és itallal. 



Az egyetlen szomorú dolog számomra az volt, hogy idén valahogy kevesebb időm jutott beszélgetni, ismerkedni, de azért –ha esetenként csak futtában is- sikerült szót váltani néhány kedves blogger-barátnővel, ismerőssel, például Pankával (Panka’s Beauty), Zsófival (Kittenish), Rékával (Habfürdő), Ágival (Csak csináld! Magadért), Vivivel (KVszünet), Zsuzsival (Suz’n Világa) és együtt ebédeltem Ágival (Zenzero).


Távozáskor egy  magazint és termékmintákat tartalmazó kis ajándékcsomagot is kaptunk.


A végéből is le kellett egy kicsit csípnem, hogy ne az utolsó vonattal utazzak, mert az már nagyon későn ért volna haza, de a nap legnagyobb részén így is részt vettem. Hálás vagyok, hogy ott lehettem, és részese voltam ennek az élménynek. Ha lesz, jövőre is megyek.

Love,

2 comments:

  1. Úgy örültem, hogy személyesen is találkozhattunk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én is nagyon! Már vártam, hogy találkozzunk! :) Remélem, hamarosan lesz lehetőségünk ismét! <3

      Delete

@niksboxblog