02 August 2016

My Favorite Hairstyle This Summer


Somehow this fishtail braided ponytail has become my go-to hairstyle this Summer. It’s practical, because my hair doesn’t warm my neck and back, it is done easily and quickly, and it looks nice thanks to the fishtail braid.
The first step is to tie your hair. I like my ponytail to be very high – this way is the most flattering. Then make the fishtail braid (click on the link for the tutorial), and tie the end with an elastic. To hide the hairties and to give the hairdo more glamour and uniqueness, I decorated it with pearls.

Idén nyáron valahogy ez a halszálkafonásos copf lett a joker frizurám, gyakran hordom így a hajamat. Praktikus, mert nem melegíti a nyakamat és a hátamat, könnyen és viszonylag gyorsan elkészíthető, emellett pedig még jól is mutat a halszálkafonatnak köszönhetően.
Az első lépés, hogy felgumizzuk a hajunkat. Én úgy szeretem a copfot, ha jó magasan van – így áll a legelőnyösebben. Ezután elkészítjük a halszálkafonást (leírás a linkre kattintva), majd hajgumival rögzítjük a végét. Hogy elrejtsem a gumikat, valamint egy kis extra glamúrt és egyediséget adjak a frizurának, gyöngysorokkal díszítettem.


Which is your favorite hairstyle for Summer?

Nektek melyik a kedvenc nyári frizurátok?

Love,

Photos by Veronika Zalavári

8 comments:

  1. Szuper ötlet ez a gyöngysor, nagyon csinos! :)

    ReplyDelete
  2. Nagyon jól áll! Arra van tipped, hogy éjszaka hogy tűzzem fel úgy a hajam, h ne csuromvizesen ébredjek ebben a baromi melegben, de azért másnap lehessen formázni? Nincs időm reggelente vasalgatni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm <3. Az éjszakai feltűzés a hajad hosszától is függ. Én csak simán be szoktam fonni, ettől néha hullámos lesz, de általában kilógja magát a nap során. Esetleg enyhén bepermetezheted vízzel, és egy magas kontyba csavarva másnapra szép hullámok lesznek a hajadban (és még alvás közben sincs útban). Ha nincs kedved vele egyáltalán szórakozni, akkor tedd fel a hajadat a párnád fölé, és nem fogja melegíteni a nyakadat. Remélem, tudtam segíteni. :) xx

      Delete
  3. Nekem az "ál-frufru", mert sajnálom levágni, hiszem már majd' a duplájára nőtt, viszont, ha megcsavarom és visszahajtom a hajam a frontális részen, akkor egész dús és hiteles frufrut kapok. :D

    A te nyári friz'kód egészen csinos. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem is évekig "ál-frufrum" volt, de aztán arra gondoltam, ha úgyis mindig így hordom, lehetne akár igazi is. :)

      Delete
    2. Ebben igazad van, csak kicsit félnék párás időben, mert birkagyapjúvá bongyorodna, ezért növesztettem részben. :D Így hosszabban kilógja magát a hajam és csak szimplán hullámos és rakoncátlan, and I love it! ^0^ :)

      Delete

@niksboxblog