26 July 2016

Outfit - Summer Grey







Grey is my favorite color in Winter for a few years now however it has apparently got into my Summer wardrobe as well. I prefer more colourful chlothes in this season but sometimes this simplicity feels so good. I wear this monochrome outfit a lot lately.  
I used to think that V-neck doesn’t flatters me but I bought this basic piece recently and it actually looks pretty nice on me.  The busy print of the skirt balances the modesty of the top and these gleaming sandals bring a little ’bling-bling’ to my outfit as I don’t wear any jewelry besides my rings. 

Már pár éve a szürke a kedvenc téli színem, viszont úgy tűnik, belopakodott a nyári ruhatáramba is. Ebben az évszakban inkább színes ruhákat szoktam hordani, de néha jól esik ez az egyszerűség. A képeken látható monokróm outfit gyakran előkerül mostanában. 
Korábban azt gondoltam, hogy a V-nyak nem áll jól nekem, de nemrég megvettem ezt az egyszerű alapdarabot, és valójában elég szépen mutat rajtam. Érdemes különböző dolgokkal kísérletezgetni, mert még jól is elsülhet. A póló visszafogottságát ellensúlyozza kicsit a szoknya dús mintája, a csillogó szandál pedig egy kis ’bling-blinget’ hoz az összeállításba, mert a gyűrűkön kívül más ékszert nem viselek.


T-shirt | Póló - Primark (Háda)
Skirt | Szoknya - Primark (Háda)
Bag | Táska - TU (Háda)
Sandals | Szandál - from my wedding | az esküvőmről

Photos by Mirko Mark Photography

Love,

2 comments:

  1. Olyan csini vagy!! Szeretem az outfit posztjaidat!

    ReplyDelete

@niksboxblog