29 March 2016

Pécs&Outfit #9 | Kálvária-domb


Ezúttal a Kálvária-dombról és az Alagúttól jelentkezik a Pécs&Outfit sorozat. Ez egy kellemes, amolyan kikapcsolódós pontja a városnak, ahol remek a panoráma, jókat lehet sétálni és nagyon alkalmas a romantikázásra is. Ehhez a lazulós hangulathoz egy egyszerű, kényelmes, kicsit sportosabb szettet választottam, és tetőtől talpig az egyik kedvenc színembe, a szürkébe bújtam. 

In this episode of the Pecs&Outfit series we are hanging out at the Calvary Hill and the Tunnel. This is a nice, relaxing spot of the city where the panorama is beautiful, and which is great for walking or dating. I chose this cozy, simple and sporty outfit to fit this place's chill out vibe. I'm wearing one of my favourite colours, grey from head to to.






                  


Kiemelném a futócipőt, amiről már áradoztam a Facebook oldalamon, mert ez volt a nőnapi ajándékom. Ilyen kényelmes lábbeli még soha nem volt a lábamon, olyan, mintha felhőkön járnék. Legtöbbször magassarkút viselek, ezért ráfér a lábaimra egy kis pihenés néha.

I would like to highlight these running shoes which were my Women's Day presents. These are the most comfortable shoes I've ever worn. It's like walking on clouds. I usually wear high heels but sometimes my feet need some rest.


Pulóver | Sweater - F&F (Háda)
Farmer | Jeans - Háda
Nyaklánc | Necklace - Zenzero
Futócipő | Running shoes - Adidas Galaxy Elite  (Hervis)

Love,

 Photos by Veronika Zalavári

8 comments:

  1. hú, szuper az outfited ^^ a cipő és a nyaklánc a kedvencem (:

    ReplyDelete
  2. Imádom ezt a sorozatot, és nagyon szépek a képek is. Ez a sportosabb összeállítás szuper, én is szívesen viselném.👍☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Nita! Köszönöm! Örülök, hogy Te is hordanád! :)

      Delete
  3. Annyira nagyon szeretem ezt a sorozatodat, Pécs a kedvencem :) Amúgy nekem is van ilyen nyakláncom, csak arany színű foglalattal - most is épp az van rajtam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nem könnyű betelni Péccsel. Majd bejárunk olyan helyeket is, amik kevésbé ismertek vagy eldugottabbak. ;)
      Ezek az ásványos Zenzero nyakláncok csodásak. :D

      Delete
  4. Remek lett, nagyon kedvelem a Pécs outfites posztjaidat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, tudom, hogy Pécs neked is a szíved csücske! :D Köszönöm! Örülök, hogy szereted ezt a sorozatot - én is nagyon. :)

      Delete

@niksboxblog