22 February 2016

Pure by Pixibox | Február 2016

Azt hiszem, teljesen rákattantam a meglepetésdobozokra. A dm Kedvencek és a Vegan Cuts Beauty Box-ok után most a Pure by Pixibox dobozt próbáltam ki. Már korábbi bejegyzésekben is említettem, hogy áttértem a natúr, organikus szépségápolási termékekre (erről nemsokára írok még). Bár sok márkát ismerek ezen a vonalon, mindig keresem az újakat, és az ilyen dobozok remek lehetőséget nyújtanak ebben. Az előző Pixibox-ok tartalma mindig tetszett, és az én első dobozom sem okozott csalódást.



A Dizao Organics márkáról még nem hallottam, tőlük egy színezett ajakápoló (205 Peony árnyalat) lapult a csomagban. Megfelelően hidratál, és egy szolid kis színt ad az ajkaknak, a csomagolás pedig csodaszép.


Nagyon szeretem a hajamat olajokkal kényeztetni, ezért örültem ennek a Coconutoil Cosmetics Hajregeneráló Szérumnak, ami tökéletesen bevált hajvégápolónak. Számomra még fontos szempont ez az igényes csomagolás és design is, mert a természetes kozmetikumoknál erre sokszor nem adnak.


A Calena kínálatából Raminak köszönhetően már kipróbálhattam az egyik kézkrémet, amit azóta is szívesen használok. Most egy különleges termékkel leptek meg, mégpedig a fürdőteával. A pamut filtert kell a csobogó vízbe helyezni, ami színessé és illatossá válik; emellett használható fürdőszivacsként is.


Nemcsak a hajamon, de testápoló helyett is szeretek olajokat használni. A földimogyoró olajjal (Aromax) még nem volt dolgom, de nagyon örülök neki, mert jót tesz a száraz bőrömnek. Bár javasolják a más olajokkal való keverését, nekem magában is működött.


A narancsbőr ellen szerintem a megfelelő táplálkozás és a testmozgás a leghatékonyabb fegyver. Hála az égnek, hogy ezzel a problémával nem küzdök, mindenesetre elhasználom a  dr. Kelen Reforma cellulit krémet, mert megelőzésre és feszesítésre is ajánlják.


Végül a Damona zöldkávé tablettája volt még a dobozban. Időszakonként szoktam étrendkiegészítőket szedni, és a zöldkávéról jókat olvastam, ezért kíváncsian várom a hatását.


Ti hogy álltok a szépségdobozokkal? Próbáltátok már valamelyiket?

Love,

5 comments:

  1. Hú, arra az ajakápolóra nagyon kíváncsi vagyok :O A színére leginkább (én nekem a gyengéim az szájra való termékek, rúzs, szájfény, ajakápoló... :D Ezek mindig a kosaramban landolnak... :$ És már rengeteg van... El kéne használni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Laura! Én mostanában tudatosan igyekszem azon, hogy egyfajta termékből egyszerre ne legyen túl sok, különben sosem fogy el (legalábbis nálam). Nekem meg egyébként a pirosítók a gyengéim. :D
      Ez a Dizao ajakápoló nagyon szolid, természetes színű. Lehet, hogy sötétebb árnyalatban erősebb. :)

      Delete
  2. Füdőtea... Ilyenről még nem is hallottam, de imádom az aromaterápiás dolgokat, a fürdőgolyókat és biztos nagyon kellemes hatása van. Nekem a levendulás cuccok amúgy a gyengéim, egy forró levendulaolajos fürdő után úgy érzem, mintha pár nap szabin lettem volna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nekem is újdonság a fürdőtea. Sőt, a Calena-nak van fürdőcsokija is! Úgy néz ki, mint a táblacsoki, és a kis kockákat kell a vízbe dobálni. :)

      Delete

@niksboxblog