26 February 2016

3rd Blogiversary | 3. Blogforduló


It's crazy how fast time goes by... It feels like yesterday but it was 3 years ago when I have started Nik's Box, my little corner on the Internet. Don't worry I won't go all emotional here. I just want to thank you, my Dear Readers that you are here and support me with your presence, nice comments and e-mails. I really enjoy creating content for you. 

I feel the same excitiment today as when I began this blog. Especially because I think it is time for a little change. I have been planning to have a new logo and change some bits and bobs on the site for month, and I tought this birthday is the perfect opportunity to make them happen. I made my previous logo myself and it is quite hard to let it go, because I got so used to it, but my blog and I need a fresh start. Jeska from Saltwater Kittens helped me to bring my new ideas to life. I will also bring some changes off here and there on the site.

I would like to thank my dear friend, Korinna (and Gergő) for this nice birthday photoshoot, we had a fun time.

Őrület, milyen gyorsan telik az idő... Mintha csak tegnap lett volna, pedig már 3 éve indítottam el a Nik's Box-ot, az én kis sarkomat az Interneten. Nyugi, nem kezdek el érzelgősködni. Csak szeretném megköszönni nektek, Kedves Olvasóim, hogy itt vagytok, és támogattok a jelenlétetekkel, a kedves kommentjeitekkel és üzeneteitekkel. Nagyon élvezem elkészíteni ezeket a tartalmakat nektek.

Ma is ugyanolyan izgatott vagyok, mint amikor elkezdtem ezt a blogot. Különösen, mivel úgy érzem, itt az ideje egy kis változásnak. Már hónapok óta terveztem egy új logó és néhány apróság megvalósítását, és gondoltam, ez a szülinap lenne a tökéletes alkalom ezekre. Én magam készítettem az előző logót, és elég nehéz megválni tőle, mert már úgy megszoktam, de a blogomnak és nekem egy új kezdetre van szüksége. Jeska a Saltwater Kittens-től segített életre kelteni az elképzeléseimet. Emellett még csinálok néhány kisebb változtatást itt-ott az oldalon.

Szeretném megköszönni kedves barátnőmnek, Korinnának (és Gergőnek) ezt a remek szülinapi fotózást, amin jól szórakoztunk. 




I hope, I will see you around! Oh and there will be a birthday giveaway on Monday, so stay tuned!

Remélem, még találkozunk itt! Ó, és hétfőre egy szülinapi nyereményjátékkal készülök, úgyhogy érdemes figyelni!

Love,


15 comments:

  1. Nagyon boldog blogszülinapot kívánok! A fotózás szuper volt, a cupcake pedig nagyon fini! ^_^

    ReplyDelete
  2. Boldog blogszülinapot Niki :)

    ReplyDelete
  3. Boldog blogszülinapot :) Várom a "megújulásod" , ez nagyon izgi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm! :) A változások nagy része már kész a blog külsejében. Tartalmilag kimondottan nem lesz új, de a minőségen igyekszem még jobban javítani. ;)

      Delete
  4. Szia Niki!

    Csodásan néz ki minden, remek a logó, a képek is, imádom az egészet! Boldog 3. Nik's Box napot! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Szandi! Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! :)

      Delete
  5. Boldog blogszülinapot! Nagyon jók lettek a képek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Korinna nevében is, mert neki köszönhetők a szép képek. :)

      Delete

@niksboxblog