26 August 2015

Pécs&Outfit #5 | Kodály Központ


A Pécs&Outfit 5. részéhez a Kodály Központnál készítettük a képeket. A 2010-ben megnyitott épület Magyarország egyik legjobb akusztikájú és legszebb hangversenytermével büszkélkedhet. Mi is többször megfordultuk már itt az Emberrel, eddig legtöbbször a rezidens Pannon Filharmonikusok koncertjeit látogattuk. 

We took the pictures for the 5th episode of the Pécs&Outfit series at the Kodály Centre. The building has opened in 2010. It has one of Hungary's most beautiful concert halls with great acoustics. We were here several times with my Man, we mostly attended the concerts of the resident Pannon Philharmonic Orchestra.






Ez a fotósorozat kicsit eltér a többitől, mert a helyszín, a ruha és az egész színvilág egy nagyon modern, letisztult, minimalista hatást hozott létre. Jó volt ezzel kicsit kilépni a megszokottból, számomra izgalmas lett.

This shoot is a bit different from the previous ones, because the place, the dress and the whole color scheme created a modern, clear, minimalist impression. It felt good to step out of the usual and that makes it exciting for me.




Szeretem az ilyen köves szandálokat, mert egy egyszerű szettet is feldobnak. Nekem mindig olyan, mintha a lábamon is ékszert viselnék. 

I like sandals designed with shining elements because they can make a very simple outfit more glamorous. It's like wearing jewellery on my feet.






Ruha | Dress - H&M (Háda)
Szandál | Sandals - az egyik esküvői szandálom | one pair of my wedding sandals


Love,

9 comments:

  1. Csodás képek, talán eddig ez a kedvencem. :) A helyszín is csodás, sosem felejtem el azt a pár napot, mait két éve töltöttünk Pécsett. Hiába fogtunk ki rossz időt, így is tovább maradtunk, mint terveztük, s ez a helyszín volt az első amit megnéztünk. :)
    Nagyon jól áll ez a ruha, hihetetlen, milyen szuper dolgokat találsz a Hádában. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik! Annak is örülök, hogy jól éreztétek magatokat itt. :)

      Delete
  2. Mindig remek képek készülnek Rólad, de ezek most különösen tetszenek nekem is :)

    ReplyDelete
  3. Nagyon csinos, olyan uzletasszonyos ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, nagyon szeretem az üzletasszonyos stílust! Próbálok több olyan darabot bevonni a ruhatáramba. :)

      Delete
  4. Szuper a ruha, és a képek is! "Emberrel" - ez nagyon aranyos elnevezés :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) Hát, valamit ki kellett találni... ;)

      Delete
  5. Nagyon csinos a ruha és profi képek! A hajad pedig gyönyörű!

    ReplyDelete

@niksboxblog