28 July 2015

Pécs&Outfit #4 | Barbakán


A Pécs&Outfit sorozat ezen epizódjában a Barbakánnál fotóztunk. A bástya a 15. században épült és hazánkban ez az egyetlen fennmaradt kapuerőd. Több más látványosság közelében helyezkedik el, ráadásul remek, változatos fotózási helyszín. 

We take a photoshoot at the Barbakán bastion in this episode of my Pécs&Outfit series. The bastion was built in the 15th century and this is the last preserved fortress gate in Hungary. It is based near to other sights and it is a grate place for photoshooting. 


Pont az egyik legmelegebb napon mentünk Verával, de a hőség nem szegte kedvünket, és számomra az eddigi legkedvesebb fotósorozatunk készült el. 

We went on one of the hottest day with Vera but the heat could not discourage us. And we made my favourite photos so far in this project.



Így az időjárásnak megfelelően egy nagyon lenge nyári ruhát választottam, amit a legutóbbi Hádás szerzeményeim között már láthattatok. Ehhez színben remekül passzoltak a virágos hajcsatok, amiket a kontyomba tettem (még több konty díszítési módot > itt < találhattok). Táska és szandál terén már neutrális, visszafogott színeket használtam.

According to the weather I chose a nice summer dress which is from a thrift store. The flowers in my bun go really well with the colour of the dress (you can find more high bun desoration ideas > here <). As for bag and sandals I stayed with neutral tones.






A Barbakánhoz tartozik egy kellemes kis kert is, ahol általában nyugalom van és jókat lehet sétálni, beszélgetni.

There is a small garden attached to the bastian which is usually quiet and where you can walk and have conversations.




Ruha | Dress - Primark (Háda)
Táska | Bag - Primark
Szandál | Sandals - kínai üzlet | Chinese store
Virágos hajcsat | Fower hairclips - H&M



Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon élvezem a nyarat - a hőség ellenére is.

I don't know about you but I really enjoy the Summer - in spite of the hot weather.

Love,

5 comments:

  1. Nagyon csini vagy :) Hát én is élvezném a nyarat - csak nem az irodában a 8. emeleten, ahol nincs klíma :D Már nagyon várom, hogy a strandra mehessek :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Én úgy vagyok vele, hogy inkább izzadok, mint fázzak. :P Mi pont most megyünk majd a hétvégén strandra, a Velencei tóhoz. Te hova szoktál járni? :)

      Delete
  2. Itt pest környékén sajnos - ha nem húpiacra vagy marha drága aquawordbe akarunk menni, marad a bányató :)
    Amúgy Harkány a nagy favorit <3 :)

    ReplyDelete
  3. Minden outfit bejegyzésed tetszik, az összes képen csodaszép vagy, de ez a kedvencem! :)
    http://3.bp.blogspot.com/-0BQVC6IWmf0/VbdZ-SFzC8I/AAAAAAAAEWQ/2pjKiSf5ZM0/s640/barbak%25C3%25A1n%2Bkert%2Bp%25C3%25A9cs.jpg << emiatt a kép miatt ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Szandi! Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy tetszenek az outfitek és a képek! :)

      Delete

@niksboxblog