03 July 2015

Nyári Szépségápolási Kedvencek

Már régen írtam kedvenc szépségápolási termékekről, így a nyár most jó apropó erre. Ezek olyan kencék és eszközök, amiket gyakran használok ebben az évszakban. Nekem nagyon beváltak, ezért tudom őket bátran ajánlani Nektek is.



Pantene Aqua Light tápláló hajspray | Ezt a hajápolót már több éve, megjelenése óta használom. Nagyon jól felfrissíti a hajat egy-egy hajmosás között, de én frissen mosott, még kissé nedves hajba is szoktam belőle fújni. Ami a kedvencem benne az a mesés illata. Ilyenkor nyáron amúgy is ritkán viselek parfümöt, ennek az illata azonban egész nap körbe leng, főleg ha ki van bontva a hajam.

Balea glossy csillámfényű lábspray | Néhány hete pillantottam meg a DM lábápolási polcain ezt a terméket, és mivel kedvező áron kapható, ezért kipróbáltam. Ez tulajdonképpen csak egy csillámspray. Nem olyan feltűnő, kisebb méretű csillámokat fúj a lábszárra, ami szerintem nyárra nagyon jó, hiszen ilyenkor jobban látszik ez a testrész.

Scholl Velvet Smooth nappali krém | A nyár közeledtével mindig jobban elkezdtek foglalkozni a lábaimmal, mert nagyon szeretek szandált hordani, de az szép lábbal mutat csak jól. Szerintem fontos, hogy a láb is ápolt legyen, akárcsak a kéz. Ezzel a krémmel 2-3 naponta szoktam bekenni a lábamat, ami nagyon finom, puha lesz tőle. Ráadásul ezeknek az új Scholl termékeknek mennyei illata van. 

Scholl Velvet Smooth éjszakai maszk | Heti 1-2 alkalommal estére is bekenem a lábfejeimet ezzel a gazdag krémmel, pamut zoknit húzok rá, és reggelre pihe-puha lábakat kapok. Mivel nyáron a lábunk nagyobb felületen van szabadon, több igénybevételnek is van kitéve ezért fontos, hogy jól ápoljuk őket.

Scholl Velvet Smooth eletromos talpreszelő | Hetente egyszer a talpeszelővel eltávolítom az elhalt hámsejteket és az esetleges bőrkeményedéseket. Ez az elektromos verzió szerintem sokkal kényelmesebb mint a habkövek, de sajnos drágább is. 
A lábápolási rutinomról és a termékekről, amiket használok, itt olvashattok bővebben.

Yves Richer Collection Été tusfürdő | Ez sajnos limitált kiadású volt még tavaly nyáron, de mivel több más terméket használtam közben, erre csak most került sor. Átlagos tusfürdő, de nagyon kellemes, friss, nyárias illata van, amiről mindig Franciaország jut eszembe. Nagyon szép a flakon dizájnja is, de persze nem ez az elsődleges szempont. Csak azt sajnálom, hogy nem vettem belőle többet. Ti kipróbáltátok?


Ti milyen termékeket használtok nyáron?

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog