05 June 2015

Manna Kámforos Arctisztító Szappan | Teszt



Azt hiszem, a Mannát nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen Magyarország egyik legismertebb natúr szépségápolási márkája. Néhány hete már mutattam a Facebook oldalamon, hogy kaptam tőlük tesztelésre egy szappant. Körülbelül két hónapja használom a kámforos arctisztító szappant, és most megosztom veletek a tapasztalataimat.



Bár már a húszas éveimben járok, még mindig előjönnek pattanások, mitesszerek (én azt gyanítom, hogy ez hormonális eredetű). Ezt a szappant kifejezetten az ilyen problémákkal küzdő arcbőrre ajánlják. A benne lévő kámfor és a fehér agyag hívatott ebben segíteni. Nekem nagyon szimpatikus az összetevő lista, hiszen csak természetes anyagokat tartalmaz - így azért jobb érzés az arcomon használni. Ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy a natúr kozmetikumok hatásfoka gyakran nem ér fel a drogériás, erősebb kemikáliákat tartalmazó termékekhez. Így elvárásainkat nem ajánlott túl magasra helyezni. Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor nem csalódunk.



Őszintén szólva korábban nem szerettem szappannal arcot mosni, mert eléggé kiszárították az amúgy is vízhiányos bőrömet. Éppen ezért kissé szkeptikusan álltam ehhez a termékhez, ráadásul arcápoló szerekben még nem láttam kámfort. Ennek ellenére felülmúlta várakozásaimat, szeretem használni. 
Az illata az a tipikus Manna illat, plusz a kámfor bukéja. Finom habja van, és jól tisztítja az arcot. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem szárította az arcom, viszont az arckrémem felkenése után már semmi gond nem volt. A bőröm egyenletes tapintású lett, és a pattanásokon is segített. Ami még tetszik benne, hogy nagyon lassan fogy: már két hónapja használom, és szinte ugyanakkora mint volt. Így bár nem olcsó, de sokáig kitart. Persze én csak arcra alkalmazom. Ajánlották testre is, de úgy még nem próbáltam ki. 
Szóval összességében én elégedett vagyok ezzel a szappannal és továbbra is használni fogom.


Ti próbáltátok már a Manna szappanokat?

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog