28 May 2015

Braun Silk-épil 9 | Teszt


A szőrtelenítés a legtöbb nő (és néha férfi) esetében hozzátartozik a szépségápoláshoz. Nem a legkellemesebb téma, de az élet része. Én már évek óta a hosszabb távú eredménnyel járó módok mellett tettem le a voksom, mint az epilálás és a gyantáztatás. Pont a születésnapom előtt érkezett hozzám a Braun új epilátora tesztelésre, a Silk-épil 9 Bonus Edition. Sokféle tartozék van hozzá: különböző fejek és egy külön készülék az arc epilálásához. Néhány hete tesztelem már, és most megosztom veletek a tapasztalataimat. 


Ami először tűnik fel az a szép dizájn és a kézreálló forma. A hálózati csatlakozás nélküli működés nagyon kényelmessé teszi a használatot, hiszen nem vagyunk helyhez kötve. Az aksi ráadásul hamar feltöltődik. Emellett vízálló, így akár a zuhanyzóban/kádban is alkalmazható. Szerintem óriási ötlet rajta a kis lámpa, ami segít, hogy meglássunk minden szőrszálat, még ha kevésbé világos helyiségben is végezzük a műveletet. 
Van hozzá masszírozós, sima, borotvás és trimmelős fej. Tényleg hatékony szerkentyű, bár nálam nem tart 4 hétig az eredmény. Szerintem a hajamra nézve nem meglepő, hogy a szőrszálak is gyorsan nőnek, így én már az 1-2 hetes tartóssággal is elégedett vagyok. 


A külön arcra való készülék alkalmas a két szemöldök közötti rész valamint a száj körüli kis szőrök eltávolítására.


Ti mit használtok a szőrtelenítéshez?

Love,

4 comments:

 1. Ennek a színnek sokkal jobban örültem volna, mint a lilának :D
  Igazi ramikék :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Háhá! Érdekes, mert én meg először csalódott voltam, hogy nem lilát kaptam. De végül is mindegy, milyen színű, úgyhogy már megszerettem ezt. :)

   Delete
 2. An epilator is without a doubt an electrical power machine which takes off undesired bolts through the part of the human body.The Epilators World

  ReplyDelete
 3. Regularly ladies detailed that their hair will begin becoming considerably speedier, thicker and darker than at any other time, which is something nobody might want to hear. best hot air brush for fine hair

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...