29 September 2014

Wedding Decor | Esküvői Dekoráció

Finally a few decoration picture. I wanted a simple, refined decor. I usually use the "less is more" principle. I love many colours, so I decided the wedding colour during the last weeks. It was mainly cream, but in the accessories there were also ivory and peach. So the overall look was delicate and creamy.

Végül néhány kép a dekorációról. Nagyon egyszerű, letisztult, kifinomult díszítést szerettem volna. Nálam általában a kevesebb több alapelv érvényesül. Mivel sok színt szeretek, csak az utolsó néhány hétben dőlt el a szín, ami alapvetően krém volt, de a kiegészítőkben megjelent az elefántcsont és a barack is. Tehát egy finom, krémes összhatás volt a jellemző.


To be honest they took care of everything in the restaurant, so I didn't have much to do. I only handmaded the place cards, the table numbers and the seating.

Őszintén szólva az étteremben mindent elkészítettek, így nem volt sok dolgom. Én csupán az ültetőkártyákat, az asztalszámokat és az ültetési rendet készítettem.

Candle lighting together
Közös gyertyagyújtás

Our wedding rings are plain rose gold rings. We got them engraved with an infinity sign in the inner part. It is a symbol for our Wedding because the day was on 08.08, and if we turn the number eight it will be an infinity sign which reffers to the duration of our love. So our table got this number as well.

A gyűrűink teljesen sima vörös arany karikagyűrűk. A belsejükbe belegravíroztattunk egy-egy végtelen jelet. Ez egy szimbólum számunkra az Esküvőnk kapcsán, mivel a Nagy Nap 08.08.-án volt, és a nyolcas elfordítva végtelen jel, amely szerelmünk időtállóságát jelképezi. Így az asztalunk is ezt a számot kapta.









DIY seating
Saját készítésű ültetési rend
A dear friend brought this poster with the empty tree. Our guests pressed their fringerprints with paint on it as leaves. This is a nice little memory too.

Egy jó barátunk hozta ezt az üres fát ábrázoló posztert. A vendégek erre nyomták ujjlenyomataikat mint leveleket, festékek segítségével. Ez is kedves emlék.


The cake also was simple and dainty. The three favourites of mine appeared in it: lace, pearls and bow. Not to mention that it was very tasty.

A torta is egyszerű, letisztult volt. A ruhánál említett három kedvenc elemem ebben is megjelent: gyöngy, csipke és masni. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül finom volt.


What was your wedding colour or what would you to be?

Nektek milyen színű volt az esküvőtök vagy milyennek szeretnétek?

Love,

4 comments:

  1. Uramisten, de gyönyörű ez a dekor! A színek, a virágok, a fotók minősége, minden csodálatos :)

    ReplyDelete
  2. Nagyon gyönyörű volt a dekoráció! Letisztult és nőies. :)
    Látom, hogy a Zsolnay negyedben volt a fényképezkedés. Melyik étterem látható a képeken? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Köszönöm szépen! :) A Bagolyvár étteremben volt a vacsora és a fotózkodás egy része is. :)

      Delete

@niksboxblog