25 March 2014

DIY Cat tights | Cicás harisnya


I am not a huge cat fan but I could not resist this cute cat tights. I saw these in online stores but I tought: hey, I can make them myself! It is very easy to do and cheaper than buy them. They are very fun for Spring!

Nem vagyok nagy cica rajongó, de ennek a cuki macskás harisnyának nem tudtam ellenállni. Láttam hasonlókat külföldi online üzletekben, de azt gondoltam: hé, ezt én is meg tudom csinálni! Nagyon könnyű elkészíteni, és olcsóbb mint megvenni. Pont tavaszra való!



Just a few simple steps:
We only need a pair of tights, a cardboard (it usually comes in the package of tights) and a permanent maker. Draw a cat face on the cardboard (1). Try on your tights, and mark with a little dot at your knees (don't worry it won't appear, we will draw the nose here) (2). Pull one leg of the tights onto the cardboard and draw over the cat face (3), repeat it on the other leg as well.

Csak néhány egyszerű lépés:
Csupán egy harisnyanadrágra, egy kartonlapra (általában van egy a harisnya csomagolásában) és egy alkoholos filcre van szükségünk. Rajzoljunk egy cica fejet a kartonra (1). Próbáljuk fel a harisnyát, és egy apró pöttyel jelöljük be a térdünknél (nyugi, ez nem fog látszani, majd erre rajzoljuk az orrot) (2). Ezután a harisnya egyik szárába húzzuk bele a kartonlapot és rajzoljuk át a mintát (3), majd ismételjük meg a másik száron is.


Send me a picture if you made it!

Küldj róla képet, ha Te is kipróbáltad!

Love,

13 comments:

  1. Nekem is pontosan ez az ötlet járt a fejemben,cicás harisnya tavaszra!:) Csoda aranyos lett a tiéd!

    ReplyDelete
  2. Nagyon klassz ötlet, cuki lett!! *-*

    ReplyDelete
  3. Én is gondoltam már erre, szuper, hogy megvalósítottad, én is biztos fogok csinálni, ha nem is cicásat, de valamilyet mindenképpen! Mosásnál nem kopott/kopik ki a filc? Engem egyedül ez tartott vissza eddig, hogy megcsináljam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Még nem sokszor mostam, de eddig nem kopott ki. Jó filcet kell találni, vagy akár filces kivitelű textilfestéket. De ha kikopna is, szerintem át lehetne rajzolni. :)

      Delete
  4. Cute! & so simple to do Dropping by from @DearCreatives Theresa

    ReplyDelete
  5. That's so cute! Thank you for sharing! I came from the We did it wednesday, feel free to say hello on my blog ^_^
    Happy week end
    Ally

    http://allyandwoozle.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you for dropping by! And thanks for your link! Happy weekend! :)

      Delete
  6. Knowing me, I would botch that royal. Very cute.

    ReplyDelete
  7. Juj, ez szuper ötlet! Azt hiszem jövőhéten kipróbálom!:))

    http://amandaslifeandstyle.blogspot.hu/

    xoxo

    ReplyDelete

@niksboxblog