26 February 2014

1st Blogiversary | 1. Blogforduló

This birthday post is the 70th. First of all I would like to thank you all this past year! Because without you there wouldn't be a reason to blog. Am a very thankful for this period: for my lovely readers, for the nice comments and for the new people I've got to meet by blogging.
The blog has gone through a visible developement since I've started. I have learned many things. I am very happy that I could make happen these changes.

Ez a születésnapi pont a 70. bejegyzés lett. Először is szeretném megköszönni Nektek ezt az elmúlt egy évet! Hiszen nélkületek nem lenne értelme a blognak. Hálás vagyok az elmúlt időszakért: az olvasókért, a kedves kommentekért és az új emberekért, akiket a blogolás által ismerhettem meg.
A blog látható fejlődésen ment keresztül mióta elkezdtem. Rengeteg dolgot megtanultam hozzá. Nagyon örülök neki, hogy ezek a változások végbe mehettek. 



Here is my notebook where I write all my ideas down. I can tell you it contains a lot. ;) It is my loyal mate from the beginning.

Itt van a jegyzetfüzetem, ahová az ötleteimet jegyzem le. Mondhatom, sok van benne. ;) Hű társam a kezdetek óta.

I tought it would be interesting to make a list about the 5 most popular post. I think the key for their popularity is that others shared them on their platforms (eg. Shay Mitchell, PandArte). So here they are:

Úgy gondoltam, érdekes lenne írni egy 5-ös listát a legnépszerűbb bejegyzésekről. Azt hiszem, hogy magas látogatottságuk kulcsa abban rejlik, hogy mások is megosztották őket (pl. Shay Mitchell, PandArte, Esküvőmlesz.hu). Tehát ezek azok:

5. February Haul / Februári szerzemények (Háda, H&M, New Yorker, Claire's, eBay)
4. 7 ways to accesorise a high bun / 7 konty díszítési mód
3. DIY lace-back waistcoat / Csipkés mellény
2. DIY wire bow ring / Masnis drót gyűrű
1. DIY Wedding Invitation / Esküvői meghívó

I know, I know you want to know who is the winner of the giveaway... (drum roll please)

Tudom, tudom, szeretnétek végre tudni, ki lett a játék nyertese... (dobpergést kérek)


Congratulations!
Please send me an e-mail to niksboxblog@gmail.com with your address, so I can send the gifts for you! :)
The winner was choosen by the comments on the giveawy post and on the Facebook picture with random.org. The comments were numbered by their order and the system choose number 21. It was totally random.


Gratulálok!

Kérlek küldj nekem egy e-mailt a niksboxblog@gmail.com-ra a címeddel, hogy elküldhessem Neked az ajándékokat! :)
A nyertes a játékról szóló bejegyzés alatti és a Facebook kép alatti hozzászólók közül került kisorsolásra a random.org segítségével. Számozva lettek a megjegyzések sorban, és ez alapján a rendszer a 21-es számot választotta ki. Teljesen véletlenszerű volt.


Happy Birthday to Nik's Box! I hope we can have many more years on this blog together! :)

Boldog születésnapot a Nik's Box-nak! Remélem még sok évünk lesz együtt itt, ezen a blogon ! :)

Love,

No comments:

Post a Comment

@niksboxblog