15 August 2013

T-Shirt Makeover #1 | Póló átalakítás #1


I have some ideas how to makeover and decorate T-shirts. This is the first and one of the easiest ways. It takes 5 minutes to make.

Van néhány ötletem póló átalakításra és csinosításra. Ez az első és egyik legkönnyebb mód. Csupán 5 percet vesz igénybe az elkészítése.



You need only two things: a T-shirt and sharp scissors.

Mindössze két dologra, egy pólóra és egy éles ollóra van szükség.


How to:

Fold the T-shirt with the side facing out. Start to cut straight lines on the back part from the top. Cut them around 2 cm away from each other. And follow a diagonal line so it will have a triangle shape. When you finished, fold the T-shirt with the back facing out, and pull the stripes gently.

Elkészítés:

Hajtsd a pólót úgy, hogy az oldala legyen kifelé. Vágj egyenes vonalakat a hátrészen fentről kezdve. Körülbelül 2 cm távolság legyen a vágások között. Kövess egy átlós vonalat, így az eredmény egy háromszög szerű forma lesz. Ha kész, hajtsd a pólót úgy, hogy a háta legyen szembe veled, és finoman húzogasd meg a pántokat.


I think this is a very good idea for Summer.

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet nyárra.

Love,

1 comment:

  1. Egy szép cikket osztott meg itt a póló átalakításáról. A cikk nagyon érdekes és hasznos, hogy többet tudjon meg a póló átalakításáról. Köszönjük, hogy megosztotta ezt a cikket. munkaruha

    ReplyDelete

@niksboxblog